LINLOMARINA

Veneiden yhteisnostot syksyllä 2019

YHTEISNOSTOPÄIVÄT syksyllä 2019 ovat lauantai 7.9.2019 ja lauantai 5.10.2019 klo 07:00 alkaen. Ilmoittautumiset viimeistään viikkoa ennen nostopäivää ensisijaisesti sähköpostitse osoitteeseen nostot@linlomarina.fi , vaihtoehtoisesti puhelimitse numeroon 0443052252. EI TEKSTIEVIESTEJÄ, KIITOS. Kerro ilmoittautuessasi nimesi, puhelinnumerosi, veneesi pituus sekä tieto siitä kumpaan yhteisnostotilaisuuteen…

TÄRKEÄ: Laituripaikkavartiovuorot 2019 on jaettu – käy tarkastamassa vuorosi!

Käy tarkastamassa vuorosi järjestelmästä: http://www.hinet.fi/linlo/vartiointi/ Muista merkitä vuorosi omaan kalenteriisi niin ei pääse unohtumaan. Vartiokopin paperiset vartiolistat päivitetty 14.4.2019. Huom. katso ajantasaiset tiedot aina järjestelmästä. Jos et pääse vartioon katso ohje vartiovuorojen vaihtamisesta ja sijaisista tästä linkistä Tervetuloa vartioon!

Turvallisuusparannuksia jäsenrekisteriin ja vartiovarausjärjestelmään

Linlo-Marinan jäsenrekisterin ja vartiovarausjärjestelmän turvallisuutta on parannettu ottamalla käyttöön SSL-suojaus. Näkyvänä muutoksena sivujen osoitteet alkavat nyt ‘https:’ kun ennen ne alkoivat ‘http:’ Uudet osoitteet ovat: Jäsenrekisteri:  https://www.hinet.fi/linlo/marina/ Vartiovarausjärjestelmä: https://www.hinet.fi/linlo/vartiointi/ HUOM: Tallenna uudet kirjanmerkit (bookmarks/favorites) selaimeesi, jotta pääset sujuvasti sivuille tulevaisuudessakin.