LINLOMARINA

Venepaikkahaltijoille E-laiturissa 7.5.2022

Tänään 7.5.2022 oli Linlo Marinassa talkoot jonka aiheena oli E-laiturin perusparannuksen loppuunsaattaminen. Talkooväki urakoi todella tehokkaasti jonka ansiosta päivän aikana E-laituriin liitettiin aisat ( ml. uusia kävleyaisoja ), valo- ja sähkötolpat, turvallisuusvälineet sekä käyntiovi.
Haluamme tässä vaiheessa kiittää kaikkia niitä jotka osallistuivat talkoisiin ja mahdollistivat uuden E-laiturin perusparannuksen toteuttamista.

Huolimatta tämän päivän uurastusta E-laituria tulee vielä viimeistellä tulevan viikon aikana joten siihen asti E-laituri on edelleen käyttökiellossa. Kysessä on laituria vahvistavia toimenpiteitä jotka tulee tehdä ennen kuin veneitä voi kiinnittää laituriin.
Pyydämme malttamaan vielä hetken veneiden kiinnittämisen suhteen ja odottamaan tiedotetta Linlo Marinalta sen jälkeen kun tarvittavat toimenpiteet on tehty ja lupa veneiden kiinnittämiseen myönnetty. 
Pyrimme saattamaan laiturin peruskorjauksen valmiiksi ensi viikon aikana joten kauan ei enää tarvitse odottaa, 

Kiitämme ymmärryksestänne ja kärsivällisyydestänne