LINLOMARINA

Vesi liitetty ja asiaa kemikaaleista 3.5.2022

Tästä päivästä lähtien vesi on jälleen liitettynä telakka-alueilla. Pyydämme käyttämään vettä säästeliäästi niin, että sitä riittää mahdollisimman monen veneilijän käyttöön.
Veneiden huoltomaalauksiin liittyen, huolehdithan, että maalit ( hiottu vanha tai uusi ) eivät joudu maaperään. Jokaisen vastuulla on huolehtia, että kaikki myrkyllinen veneessä käytetty kemikaali otetaan talteen ja hävitetään asianmukaisesti.
Linlo Marinan C-telakka-alueelle on vaarallisille aineille tarkoitettu kontti johon keräämme kemikaaleja. Voit viedä käytetyn öljyn, maalit, glykoolin jne. suljetussa astiassa sinisen kontin ulkopuolelle. Avonaisia kemikaaliastioita ei saa varastoida eikä jättää telakka-alueilla.
Avaamme ongelmajätekontin talkoopäivänä ensi lauantaina 7.5.2022 jolloin voit tuoda jätteet sinne. Toinen vaihtoehto on viedä kemikaalit itse Jorvaksessa sijaitsevaan Sortti asemaan.
Jos sinulla on kysymyksiä aiheisiin liittyen, pyydämme ottamaan yhteyttä Linlo Marinan kotisivujen Palaute -sivujen kautta, niin vastaamme mahdollisimman nopeasti.