LINLOMARINA

VARTIOINTI

Linlossa sataman vartiointi on järjestetty kameroilla ja veneilijöiden voimin. Jokaisen venepaikan haltijan edellytetään hoitavan kauden aikana enintään kaksi vartiovuoroa. Vartiointi on yhteinen etu ja velvollisuus, sillä  jokainen vartioi satamassa omaa omaisuuttaan. Vartiointi on yleensä parivartio, tämä on tärkeä turvallisuustekijä vartioiden kannalta.

Laituripaikkaan liittyvän kesävartiovuoron voi varata keväällä ohjeistetun aikaikkunan puitteissa sähköisen Vantti
järjestelmän kautta (
https://www.venekerhot.fi/linlo ). Telakkavartioinnin varaukselle aikaikkuna on syksyllä. Aikaikkunan umpeuduttua vartiopäällikkö määrää loput vuorot venepaikan haltijoille. Lista vartiovuoroista on tulee vartiotuvan vartiointikansioon viikon kuluttua varausaikaikkunan sulkeutumisesta. Vartiotuvan kansiosta löytyy myös ohjeet vartioinnin hoitamiseen. Katso ajankohtaiset varausohjeet jäsenalueelta.

Jos vartioon määrätylle tulee este vuoron hoitamiseen, vartijan tulee itse sopia vartiovuoron vaihdosta toisen laituripaikan haltijan kanssa ja ilmoittaa siitä vartiopäällikölle. Jos vartija on poissa vartiosta, eikä ole hankkinut itselleen sijaista, on yhdistyksellä oikeus määrätä hänelle sanktio. Tällä kaudella sanktio on 300 euroa.