LINLOMARINA

VARTIOTIEDOTE 30.08.2023

Näkyvä vartiointi on satamamme turvallisuuden kulmakiviä. Vartiointi onkin toiminut meidän veneilijöitten toimesta erittäin hyvin – kiitokset siitä kaikille!

Linlo Marinan hallituksen saaman palautteen perusteella haluamme jakaa muutaman lisävinkin ja tiedottaa parannuksista vartiovarauskäytäntöihin. Tutustuthan tähän tiedotteeseen, jonka toivomme sujuvoittavan entisestään vartiotoimintaa.

Palautetta ja ehdotuksia vartiotoimintaan liittyen voi antaa tulevaisuudessakin vartiopäällikölle: vartiopaallikko@linlomarina.fi puh. 044-3052204 (ei tekstiviestejä).

(Note: Further information from vartiopäällikkö in English as well.)

1. Uutta: Vakiopäivät vartiovarausikkunoille

Yksinkertaistaakseen toimintaa, Linlo Marinan hallitus on päättänyt että vartiovarausikkunoille pidetään toistaiseksi kiinteät päivämäärät vuosittain seuraavasti:

  • Laituripaikkaan liittyvä vartiovuoro varataan: 01.04. – 14.04.
  • Telakkapaikkaan liittyvä vartiovuoro varataan: 07.09 – 20.09.

Merkitse nämä ajankohdat varausajat kalenteriisi. Seuraava varausikkuna tulee näkyviin myös Vantti-järjestelmän etusivulle, kun edellinen vartiokausi on päättynyt. Ennen vartiovarausikkunan avaamista lähetetään myös muistutus sähköpostilla venepaikanhaltijoille.

Kuva: Vartioikkuna ja vartiointiohje Vantin etusivulla

2. Muistathan: Vartiovuoro on varattava jokaiselle paikanhaltijalle omalla nimellä

Muutamat ovat varanneet vartiovuoron myös kaverilleen omalla nimellään, siten että kaverilla itselleen ei tule vuoroa varatuksi Vantissa. Tästä seuraa, että Vantti-järjestelmässä arvotaan uusi vuoro myös kaverille (jolta siis puuttuu vartiovuoro Vantista), ja nämä kaikki vuorot tulee vartioida. Jotta vältetään sekaannus, jokaisen tulee siis varata vuoro omalle nimelleen Vantti-järjestelmässä.

Vinkki: Kun haluat varmistaa kaverin samalle päivälle, niin käykää kaverin kanssa vaihtamassa myöhemmin, vartioikkunan aikana se sinun nimelläsi oleva ylimääräinen vuoro kaverin nimiin.

3. Saitko muistutuksen vartiovuorosta?

Vantti-järjestelmä lähettää automaattisesti viikkoa ennen vuoroa ja päivää ennen vuoroa muistutussähköpostin ja -tekstiviestin niihin osoitteisiin ja numeroihin mitä kohdaltasi löytyy Vantista.

Huomaa: Vaikka et jostain syystä saisi muistutusviestejä, se ei vapauta sinua vartiovuorosta. Muistutukset ovat Vantti-järjestelmän mukava lisäominaisuus, jokainen silti huolehtii omasta vartiovuorostaan ja laittaa sen omaan kalenteriinsa ajoissa muistiin.

4. Vain Vantissa on ajantasaiset tiedot vartiovuoroista

Kirjaudu Vantti-järjestelmään jos haluat katsella vartiolistaa.

Huomaa: Vartiotuvan kansioon ei enää päivitetä paperilistoja.

5. Linkit talteen: Vartiointiohjeistus

Alla kootusti vartiointiin liittyvät linkit ja ohjeistus. Vinkki: Laita linkit talteen selaimeesi. Vartiopäällikkö antaa mielellään lisätietoja.

Vantti-järjestelmä

  • Linkki: https://www.venekerhot.fi/linlo
  • Vartiovuoron varaus omatoimisesti varausikkunan aikana
  • Oman vartiovuoron tarkastus
  • Tärkeä: Omien henkilötietojen tarkastus ja päivitys (puhelinnumero ja sähköposti!)

Vartiointiohje

OHJE: Kuinka varaan / muutan / poistan vartiovuoron Vantti-järjestelmässä

OHJE: Jos et pääse vartioon

  • Linkki: http://linlomarina.fi/?page_id=694   
  • Ohjeet mitä tehdä jos et pääse vartioimaan sovittuna ajankohtana
  • Huomaa: Olet itse vastuussa sijaisen hoitamisesta vuorollesi. Näin vältät kohdaltasi vartiosanktiomaksun suorittamasta jääneestä vuorosta.

Linlo Marinan kotisivu

Hyvää veneilysyksyä toivottaen,

Linlo Marinan hallitus